Tosyalı: Hepimizin amacı İskenderun
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz´ın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´yı ziyaretinde bölge ekonomisi değerlendirildi.
Çinçin ve Yılmaz´ı başkanlık makamında kabul eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,bölge ekonomisinin her yönden gelişmesi ve kalkınması noktasında herkese önemli görevler düştüğünü belirtti. Tosyalı, “İskenderun´u daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnafımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesini içerisindeyiz. Hepimizin amacı İskenderun´a hizmet etmektir. Odalarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz. Üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız” dedi.
Ülke ve bölge ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi noktasında çalıştıklarını ifade eden Çinçin ve Yılmaz ise karşılıklı fikir alışverişini sürdürmenin önemine dikkat çekti, üye, esnaf ve kent ekonomisinin gelişmesine yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,44% 0,26
-
EURO
51,21% -0,05
-
GRAM ALTIN
6462,35% 3,47
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




