Tosyalı ‘kontrollü normalleşmeye destek´ istedi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kontrollü normalleşme sürecinin başarıya ulaşmasının kurallara tam uyumla bağlanabileceğini belirtti.

SAĞLIK 4.03.2021 20:14:18 0
Tosyalı ‘kontrollü normalleşmeye destek´ istedi

Kuralların eksiksiz uygulamasına yönelik denetimlerin yoğunlaştırılarak arttırılacağını kaydeden Başkan Tosyalı, Maske, mesafe ve hijyen kurallarına hep birlikte uymanın son derece önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyumun bir yurttaşlık sorumluluğu olduğunu da da kaydeden Tosyalı, yazılı açıklamasında bunları ifade etti: “Bilindiği üzere 3 Mart itibari ile ilimizin de içinde bulunduğu sarı kategorideki il ve ilçelerde Kontrollü normalleşme süreci başlamıştır. Esnafımızın işyerlerini tam kapasiteyle çalıştırabilmesi, çocuklarımızın okuluna, yüz yüze eğitime kavuşması, Sosyal tesislerin, spor tesislerinin açık tutulması hepimizin bu kurallara tam olarak riayet etmesi ve uyum konusunda mutlak disipline bağlıdır. Gelin hep birlikte belirlenen kurallara tam olarak uyalım, vatandaşlık sorumluluğu gereği uymayanları uyaralım, elbirliğiyle mümkün olan en hızlı zamanda mavi kategoriye şehrimizi taşıyalım. Bugünden itibaren kuralların eksiksiz uygulanması konusunda Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve diğer Kamu Kurum ve kuruluşları yoğun denetimlerini sürdürecektir. Tüm hemşerilerime sağlıklı, huzurlu, bereketli günler dilerim.”


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90