Tosyalı´ya ihracat ödülü

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İhracat Şampiyonları Ödül Töreni´nde En İyi Atılım Yapan Firma Özel Ödülü Tosçelik A.Ş.´ye verildi.

19.06.2017 10:35:02
Tosyalı´ya ihracat ödülü

 

TİM´in 24 Olağan Genel kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni İstanbul´da gerçekleştirildi. Türkiye´nin ihracat şampiyonu ilk 10 firma temsilcisinin ödülendirildiği törende Tosçelik A.Ş. adına En İyi Atılım Yapan Firma ödülünü Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın elinden aldı.

İhracatçılardan 10 maddelik talep
TİM 24. Olağan Genel Kurulu´na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a her dönem ihracatçıların yanında olduğu için teşekkür eden TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Ancak, beklentilerimiz henüz bitmedi. Eğer biterse, yerimizde saydığımız anlamına gelir” dedi. Büyükekşi, beklentilerini 10 madde ile açıkladı. Büyükekşi´nin açıkladığı beklentiler şöyle: “Gümrüklerde mesai saatleri dışında yapılan işlemler için ödenen ek bedellerin kaldırılması. KDV yükü finansman sorununun çözümü. Gümrük Birliği Anlaşması´nın güncellenmesi. AB ile ilişkilerin güçlendirilmesi. Üretim Reform Paketinin biran önce yasalaşması. İhracatçıların faiz oranlarının tek haneli seviyelere çekilmesini arzulaması. Yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik düzenlemelerin hızlı bir şekilde uygulamaya geçmesi. Mesleki eğitim ile kalifiye personel yetiştirilmesine Hükümet tarafından özel bir önem verilmesi. Dünyada yaşanan Sanayi 4.0 Devrimi´nin gerisinde kalmamak için hızlı adımlar atılması. Esnek çalışma sistemi ve kıdem tazminatı ile ilgili düzenlemelerin acilen hayata geçmesi.”

Anahtar Kelimeler: Tosyalı ihracat ödülü

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    15601,63%-0,65
  • DOLAR

    44,01% -0,11
  • EURO

    51,14% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7275,38% -0,35
  • Ç. ALTIN

    11762,06% -1,54