Toysal´a forma hediye ettiler

TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden Hatayspor´u Arsuz Karaağaçgücü Spor Kulübü yönetimi ile bir süre önce Antakya´da kurulan Göztepe Futbol Okulu öğrencileri ziyaret etti.

SPOR 1.02.2020 09:34:10
Toysal´a forma hediye ettiler

İskenderun/SES


Karaağaçgücü Spor Kulübü Başkanı Ali Tek ve takımın teknik direktörleri Erdi Uysal, Ersen Devrim ile Ferit Cömert, Hatay Spor´ Teknik Direktör Bayram Toysal´ı ziyaret ederek, ismi yazılı olan kulübün 10 numaralı formasını hediye etti. Hatay Spor Teknik Direktörü Toysal ziyaret ve Karaağaçgücü Spor forması için teşekkür etti.
Antakya´da faaliyet gösteren Göztepe Futbol Okulu öğrencileri de Hatayspor´u ziyaret ederek, yarın oynanacak Giresunspor karşılaşması öncesinde takımın yaptığı antrenmanını da izlemedi. Göztepe Futbol Okulu öğrencileri, teknik direktörleri, kulüp başkan Fahri Serdar Özal ve Göztepe Antakya Spor Okulları Genel Koordinatörü Müzeyyen Özal ile birlikte Hatayspor Teknik Direktörü Toysal ve Hataysporlu futbolcularla bir araya gelip, sohbet ederek, futbolculara tatlı ikramında bulundu ve futbolculardan imza aldı.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,46% 0,28
  • EURO

    51,32% 0,21
  • GRAM ALTIN

    6333,23% 1,40
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00