TRT sanatçılarıyla konser

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, ´Ramazan Programları´ dolayısıyla TRT sanatçıları tarafından seslendirilen ´Gönülden Nağmeler´ adlı konseri Hataylılarla buluşturdu.

21.06.2017 11:04:51 0
TRT sanatçılarıyla konser

 Hatay Kültür Merkezi´nde pazar günü gerçekleştirilen konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlmittin Boz, HATSU Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Şahsuvar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Derya Kaya´nın sunduğu ve 9 sanatçının katıldığı konserde Hatay Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Topluluğu Şefi Mahmut Bulgurcu da ‘Yıldızlı Semalardaki Haşmet Ne Güzel Şey´ adlı eseri seslendirdi.

İlahiden Türk Sanat Müziğine kadar çeşitli müzik dallarından ezgilerin seslendirildiği ve yaklaşık bir saat süren konserin bitiminde sanatçılara çiçek buketi sunan Belediye Başkan Vekili Boz, “Burada tarih boyunca değişik inançlara sahip insanlar iç içe yaşamış. Bu bütünlüğü bozmak için uğraştılar ama başaramadılar. Sizler de geldiniz gördünüz bizler barış içerisinde kardeşçe yaşayan hoşgörü sahibi insanlarız. Sizleri Hatay´da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz ve bundan sonra da sizin gibi değerli sanatçıları Hatay´da görmek istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler: sanatçılarıyla konser

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10080,30%1,33
  • DOLAR

    39,82% 0,04
  • EURO

    46,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4278,83% 1,21
  • Ç. ALTIN

    6852,92% 3,13