TÜMSİAD´tan kimya laboratuvarı girişimi

TÜMSİAD´tan kimya laboratuvarı girişimi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren, ithalat ve ihracat işlemlerinin hızlandırılması açısından İskenderun´da bir kimya kimya laboratuvarı ihtiyacına dikkat çekerek, konuyu yetkililere ile

İskenderun/SES
TÜMSİAD´ın 2005 yılında küçük ve orta işletmelere hizmet vermek için kurulmuş bir sanayici ve iş adamları derneği olduğunu kaydeden, çalışma öncelikleri arasında üye kuruluşlarla yakın diyalog ve ihtiyaçlarının tespitinin yeraldığını kaydeden Gülsüren, liman hareketleri açısından bir kimya laboratuvarı ihtiyacının üyeleri tarafından kendilerine iletildiğini ifade etti.

Yatırım limanı da hareketlendirir
TÜMSİAD´ Hatay Şube´den yapılan yazılı bilgilendirmede, üye Solmaz Gümrük Müşavirliği Ahmet Saltekin´ i ziyarette kimya laboratuvarı ihtiyacının dile getirildiği belirtildi. Saltekin´in İskenderun Limanı´nın derinlik açısından Türkiye´nin ender limanlarından biri olduğunu ve LİMAK´ın yatırımlarla standartları yakaladığı değerlendirmesine yer verilen bilgilendirmede, laboratuvar ihtiyaçları için Mersin´e gidilmesinin yarattığı zaman baskısına dikkat çektiği ifade edilerek, İskenderun´a Kimya Laboratuvarı kurulmasının limanı çok daha hareketli hale getireceği tespitine yer verildi. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren de İskenderun´ a Kimya Laboratuvarı kurulması için konuyu yetkililere ileteceklerini ve bunun takipçisi olacaklarını belirtti.

TÜMSİAD´dan KOBİ programı
Üye ziyaret programlarını sürdürürken, üyelerin birbirleriyle ticaret yapmasının sağlayacağı katkılara da dikkat çektiklerini ifade eden Gülsüren, üyleri Muzaffer Balcı´yı ziyaretlerinde üyelerden TÜMSİAD Kobi programını İOS ve Google play´ dan indirerek TÜMSİAD ailesi olarak üyelerin ihtiyaç duydukları iş bağlantılarını kurabilme imkanı sağladıklarını hatırlattı.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00