Türkiye oğullarına ağlıyor

Suriye´nin İdlib kentinde hava saldırısı sonucu şehit olan askerler Hatay´dan memleketlerine gönderildi. Şehitler için Hatay ve diğer illerde acı ve gözyaşı vardı.

TÜRKIYE 29.02.2020 18:01:40 0
Türkiye oğullarına ağlıyor
Sağlıkçı Astsubay Muhammet Ali Özer için cenaze töreni düzenlendi. 29 Şubat Cumartesi günü Antakya ilçesi Güldüren Mahellesi´nde ikindi namazına müteakip kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı tabutu silah arkadaşları tarafından omuzlanıp Güldüren Asri Mezarlığı´na getirilerek dualar eşliğinde toprağa verildi.

Şehit olan 29 yaşındaki Teğmen Mustafa Bayrakdar için memleketi Hatay´ın Antakya ilçesinde tören düzenlendi.

Uzman Çavuş Emin Yıldırım, memleketi Hatay´da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Zahide ve babası Muhsin Yıldırım, oğullarının tabutuna sarıldı. Şehit Yıldırım´ın 1,5 ay önce nişanlandığı öğrenildi.

Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara´nın cenazesi, memleketi Adana´da toprağa verildi. Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi´ndeki babaevinde alınan helalliğin ardından tören için Sabancı Merkez Camisi avlusuna götürüldü. Oyuncaklarıyla oynayan şehidin 1,5 yaşındaki oğlu Uygur Cankara, törendekileri üzüntüye boğdu.

Piyade Uzman Onbaşı Batuhan Tank´ın cenazesi, memleketi Osmaniye´nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi. Tank´ın cenaze namazı, 43 yıl önce şehit edilen dedesi adına yaptırılan camide kılındı

Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı ´nın (23) cenazesi, memleketi Kahramanmaraş´ın Türkoğlu ilçesinde toprağa verildi. Şehidin kardeşi Yasin Saygılı, naaşa sarıldı.

Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel´in cenazesi, memleketi Mersin´in Erdemli ilçesinde toprağa verildi. Erdemli Devlet Hastanesi morgundan alınan 23 yaşındaki İbrahim Tüzel´in naaşı, Erdemli Merkez Ulu Cami´ne götürüldü. Şehidin babası Şuayip, annesi Gülten ve kardeşleri, yakınları tarafından teskin edildi.

Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ´ın cenazesi, Hatay´dan memleketi Kahramanmaraş´a götürüldü.

Astsubay Çavuş Mehmet Muhammet Akay´ın cenazesi memleketi Mersin´e karayoluyla getirildi. Toros Devlet Hastanesi morguna getirilen şehit Akay´ın cenazesini ailesi ve yakınlarının yanı sıra askeri erkan ile vatandaşlar karşıladı.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Osman Ak için Silifke ilçesindeki Göksu Park Anıt Meydanı´nda düzenlenen törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve çok sayıda kişi katıldı.

Suriye´nin İdlib bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz´ın cenazesi, memleketi Antalya´ya ulaştırıldı.

Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya, Osmaniye´nin Bahçe ilçesinde toprağa verildi. Törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.

Anahtar Kelimeler: Türkiye oğullarına ağlıyor

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

MCG Tower'da bilirkişi raporu; 17 katlı yapılaşma 'yanlış'

Dönmez: Kaynak olmazsa dükkan kapanır

Belen Tüneli yapımı devam ediyor

Abdullah Cömert anıldı

İskenderun DEM, yeni yönetimini belirledi

12 kat yüksekliğe izin yok

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Kadınlar şerbet dağıtarak tanıtım yaptı

Yetiştiği topluluğa şef olarak döndü

  • BIST 100

    10856,73%1,11
  • DOLAR

    41,18% 0,04
  • EURO

    48,10% 0,14
  • GRAM ALTIN

    4687,80% -0,48
  • Ç. ALTIN

    7558,49% 0,00