Türkiye Veteranlar Futbol Şampiyonası,

Antakya´da dün başladı 09 Eylül´e kadar sürüecek

SPOR 7.09.2018 09:52:46 0
Türkiye Veteranlar Futbol Şampiyonası,

Antakya/SES

Türkiye´nin futbol veteranları Hatay´da buluşuyor. 5. Türkiye Veteranlar Futbol Şampiyonası, Hatay Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Antakya´da yapılıyor. Şampiyona dün başladı.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, beş bölgeden 10 takımın katıldığı turnuvada maçlar, 6-9 Eylül tarihleri arasında Antakya Nazım Koka Futbol Sahası ile Mustafa Kemal Üniversitesi Stadı´nda oynanacak. Maçlarda, Akdeniz, Marmara ve Trakya veteranlar ligleri ile Ege ve Orta Anadolu veteranlar federasyonu takımları şampiyonluk için mücadele edecek.
Kendi liglerinde şampiyon olan Zülüflühan, Osmaniye, Ege Üniversitesi, Kartepe ve Tekirdağ veteranlar takımları Şampiyonluk Grubu´nda; ikinci olarak turnuvaya katılan İskenderun, Mersin Karacailyas, Soma, Gebze ve Ergene veteranları takımları ise Federasyon Grubu´nda zirve mücadelesi verecek.
HBB´den yapılan açıklamada, 'Toplam 10 takımın yer alacağı turnuvada kendi gruplarını lider bitiren takımlar, final günü Süper Kupa için sahaya çıkacak' ifadesine yer verildi. Açıklamaya göre, turnuva hakkında değerlendirmede bulunan Akdeniz Masterlar Birliği Başkanı Mehmet Kaplan, “Futbola yıllarca emek vermiş ve bu emeklerini sahaya yansıtmış futbolcuları şehrimizde ağırlayacağız. Turnuvada mücadele edecek sporcular, sporseverlere seyir zevki yüksek karşılaşmalar izleteceğini düşünüyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16056,46%-3,19
  • DOLAR

    43,95% 0,06
  • EURO

    51,58% -0,69
  • GRAM ALTIN

    7625,00% 2,55
  • Ç. ALTIN

    12213,23% -2,50