Tarih: 29.05.2019 10:43

Turnuva maçları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanan, Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan Körfez Grubundami maçlarda mücadele eden Mehmet Kölemen Deniz Spor, Karaağaç Şehit Serkan Kasap Karayolları takımını 6-0´lık srorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Yunus Demir ve Onur Dönmez´in yönettiği maçta, Deniz Spor´un gollerini Mehmet Çetin (3), Fikret Kayalı, Yılmaz Değirmen ve Hakan Arslan kaydetti.
Otuzdokuzlular Spor ise Fil Filtre Spor´u 7-4´lük skorla mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Onur Parlak ve Onur Dönmez´in yönettiği maçta Otuzdokuzlular Spor´un gollerini Hasan Korkmaz (3), Fatih Aksın, Yılmaz Akpınar, Serdar Karlıdağ ile Veysi Çelik atarken, Fil Filtre Spor´un gollerini Ramazan Tekin (3) ve Sinan Durukan kaydetti. Takımlar maç öncesi sahada masör Cuma Tan´ın babasının ölümü nedeniyle saygı duruşunda bulundu.
Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü Spor da İskenderun Esen Gençlik Spor´u 3-0´lık skrorla yendi. Hatay bölgesi hakemleri Oğulcan Yabanabat, M. Uğur Aktaş ve Onur Dönmez´in yönettiği karşılaşmada Körfez Demirgücü Spor´un gollerini Adem Karaca, Sinan Ekiz ile Nihat Toz attı. Maç öncesi İskenderun Esen Gençlik Spor´un yöneticileri, şehit Hakan Tan´ın babası Cuma Tan´a çiçek verdi.
Erhan Aksay Turnuvasının Körfez Grubundaki farklı bir maçta da Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlkkurşun Spor, Şirin İletişim Spor´u 5-1 yendi. Hatay bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, M. Uğur Aktaş ve Oğuzhan Işık´ın yönettiği karşılaşmada Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlkkurşun Spor´un gollerini Bilalali Habebeş Çelebi (2), Kürşat Taşkın, Oğuzhan Günal ve Beyazıt Erdemli, Şirin İletişim Spor´un tek golünü ise Faraç Yarbo attı.
İskenderun veteranlar takımı da Banzo Turan Akman Çay Spor´u 5-0 yendi. Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Samet Arsak ve Oğulcan Yabanabat´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Veteranlar Spor´un gollerini Cengiz Dev, Kadir Tavşan, Fatih Kıraç, Hüseyin Ateş ile Mustafa Aytekin attı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —