Turnuvada karşılaşmalar devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde bu yıl 33´üncüsü düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuva maçları, takımların kıyasıya mücadelesiyle sürüyor.

1.07.2017 08:10:08 0
Turnuvada karşılaşmalar devam ediyor

Grup maçları, üst tur çeyrek finale çıkacak takımların belirlenmesine sayılı günler kala turnuvanın heyecanı HBB Esentepe Futbol Sahası´nda ve Nazım Koka Halı Sahada devam ediyor. Her iki sahada da günlük dört farklı karşılaşma izleyecek olan seyircilerin ise turnuva takibi sürüyor.

Nazım Koka Futbol Sahası´nda 29 Haziran Çarşamba günü oynanan maçlarda Antakya Öğretmenevi 0 – 1 Kardeşler Mahallesi, Sümer Defne 2015 Spor 3 – 4 Altınözü Kaymakamlığı, Güneyler Derneği 4 – 4 Keleş Aile Derneği takımları puanlarına haneleri yazdırdı. Esentepe Futbol Sahası´nda oynanan mücadelelerde Sasunlu Yemekçilik Reyhanlı 3 – 10 Kırıkhan Sevdalıları, Yusuf Yurdal Sigorta LTD. ŞTİ 1 – 0 Hatay Büyükşehir Belediyesi , Hatay Muhtarlar Derneği 2 – 2 TEÇ-SEN, Akevler Mahallesi Muhtarlığı 0 – 14 Yayladağı Ziraat Odası olarak skorlar kayda geçti.

Anahtar Kelimeler: Turnuvada erhan aksay

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17