Turnuvanın ilk vuruşu Culha´dan

Turnuvanın ilk vuruşu Culha´dan

Türkiye´de sadece 16 noktada oynanan, Hatay´da da üç yıldır sadece Arsuz´da gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Ligi´nin Arsuz Etabı 8 takımım katılımıyla başladı.

 

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenledikleri TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabı´nın hem başlama vuruşunu gerçekleştirdi, hem de turnuvanın ilk golünü attı.
20 Ağustos´a kadar devam edecek karşılaşmalarda şampiyon takımın Türkiye Şampiyonası´na katılacağını hatırlatan Başkan Culha, TFF Plaj Futbolu Arsuz Etabını bu yıl 3. Spor Şenliği kapsamına dahil ettiklerini ifade etti. Karaağaç Plajı kumsalında başlayan turnuvanın şampiyonunun, Türkiye genelinde düzenlenen 16 etabın birincilerinin yarışacağı finallerde Arsuz´u temsil edeceğini belirten Culha, geçtiğimiz yıllarda Türkiye üçüncülüğü kupasının Arsuz´a geldiğini anımsattı ve bu yıl takımdan hedef büyüterek daha büyük başarılara imza atmasını istedi.
Spor yorumcusu Oktay Sarı´nın sunumu ve esprileri ile turnuvanın renklendiğini ve kente canlılık kattığını ifade eden Başkan Culha, 'Hatay´da plaj futbolu liginin üç yıldır sadece Arsuz´da yapılmasının ve Türkiye şampiyonasında ilçemizin adını taşıyan bir takımın bizleri temsil etmesinin sevincini yaşıyoruz. Bu bizim için ayrı bir gurur ve onur kaynağıdır. TFF işbirliğiyle bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz plaj futbolu turnuvasının dostluk, kardeşlik, centilmenlik ve her yıl olduğu gibi fair-play ruhu içerinde tamamlanmasını temenni ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Turnuvanın vuruşu Culha

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,96% 0,31
  • EURO

    43,24% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4074,09% 0,30
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78