Turnuvanın özel maçı
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 36. Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası´nın gösteri maçında Fenerbahçeli ve Hataysporlu eski futbolcular maç yaptı.
Antakya/SES
Organizasyon, Fenerbahçeli İş Adamları Derneği(FBİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Tuğbay Volkan Öztürk´ün girişimiyle düzenlendi.
Antakya´daki HBB Esentepe Futbol Sahası´ndaki özel maçta Fenerbahçeli eski futbolculardaün Bülent Uygun (Asker Bülent) Erkan Sözeri ve Tarık Daşgün yer alırken Hatay takımı, HBB Başkanı Lütfü Savaş´ın kaptanlığında sahaya çıktı.
Maç öncesi yaptığı açıklama yapan Savaş, '36.sını düzenlediğimiz turnuvanın belki de benzeri yok. Bu sene yaklaşık 70 takım turnuvada mücadele etti. Bu turnuva sadece sportif değil aynı zamanda kültürel ve sosyal anlamda barışa katkı sunmasıyla öne çıkıyor. Şehirdeki kardeşlik bağlarını güçlendiren önemli bir organizasyon' dedi.
Eski süper lig hakemlerinden Cem Tosyalı´nın yönettiği maçta Hamit Korkmaz ve Cem Hanoğlu yardımcı hakem olarak görev yaptı. Maçın ilk yarısı Fenerbahçe´nin 5-1´lik üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıda Hatayspor etkili oldu ve aradaki farkı kapatarak, skor önce 5-5 oldu, ardından da 6-6 sona erdi. Turnuvayı, merhum Erhan Aksay´ın eşi Meziyet Aksay da izledi.
Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası için Hatay´a gelen Fenerbahçe´nin eski futbolcuları ve FBİAD yöneticileri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı ziyaret etti. Hatay Veteranlar ile Fenerbahçe Veteranlar maçı öncesi gerçekleşen buluşmada Fenerbahçeli eski futbolcular ve iş insanları Hatay´daki spora dair Savaş´la sohbet etti. Savaş, “Biz Süper Lig´e renk ve tat katmak istiyoruz. Hem Hatayspor hem Hatay Büyükşehir Belediyespor yönetiminde şehrin tüm renklerinden yöneticiler yer alıyor. İki kulübümüz de ahenk içinde çalışıyor” dedi, konukları için hazırlanan plaketleri verdi. FBİAD Başkanı Güven Güleşçe de, iki gündür bulundukları belirtti ve 'İki gündür çok iyi ağırlandık' değerlendirmesini yaptı. FBİAD yöneticileri de Savaş ve Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan´a üzerlerinde isimleri yazılı Fenerbahçe formalarını hediye etti.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,21% 0,18
-
GRAM ALTIN
6379,44% 2,14
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00




