Tarih: 25.01.2019 10:02

Üç takım play-off´ta

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay 1. Amatör Küme maçları Hatay´ın çeşitli sahalarında oynanan karşılaşmalarla sürüyor. İskenderun kayra Spor, Yeniçağ Gençlik Spor´u 9-0´lık skorla yenerek, play-off´a çıktı.
İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada, İskenderun Kayra Spor her iki yarıda atılan gollerle Yeniçağ Gençlik Spor´u 9-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hamza Erkal, Hasan Doğru ve Ercan Ünsal´ın yönettiği maçta, İskenderun Kayra Spor´un gollerini Emre Nur (3), Yusuf Deveci, Emir Kırmızı, Ahmet Can Elmacı, Ömer Kalkan, Hasan Özgür ve Hasan Uyan (kendi kalesine) attı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, play-off oynama hak kıkazandı.
Hatay 1. Amatör Kümede oynanan mdiğer bir maçta ise Nişrin Spor, Kırıkhan İdmanyurdu Spor´u 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla B Grubunda Nişrin Spor, Dursunlu Spor ile İskenderun Kayra Spor, play-off oynamaya hak kazandı.
Hatay 1. Amatör Küme U 16 Gençler Ligi B grubunda oynanan maçta Güneyler Spor, Yayladağı Sporu 0-1´lık skorla yendi. Yayladağı´nda oynanan maçta Güneyler Spor´un golünü Yusuf Salkım attı.
Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 11 kategorisinde oynanan maçta ise Antakya Güneyler Spor, Defne Çınarspor´u 10-0 yendi. Karşılaşma Hatay Büyükşehir Belediye Futbol sahasında oynandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —