Tarih: 21.09.2022 16:37

Ücretsiz balık ekmek

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES
30 liradan satılan Sardalya ve 35 liradan satılan uskumru hakla ücretsiz dağıtıldı. Balık ekmek dağıtımı, S.S. İskenderun Balık satış Tesisleri Kooperatifi ve İskenderun Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Ekmek arası Sardalya ve Uskumru
İskenderun Balık Satış Tesisleri Kooperatifi tarafından kentin Çay mahallesindeki Balık Semt Pazarında dağıtımda, Sardalya ve Uskumru balıkları ücretsiz olarak balık-ekme şeklinde halka dağıtıldı. Pazarda kurulan masalarda da oturabilen yurttaşlar, kooperatifin kendilerine ikram ettiği humus, salata, şalgam ve su türü içecekleri tüketti. Av sezonun açılması nedeniyle yapılan ücretsiz balık-ekmek dağıtımına pazardaki tüm işyerlerinin katıldığını, konukların masalarda ağırlandığını anlatan İskenderun Balık satış Tesisleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Aytekin, "2 bin ekmek aldık ve bunun tamamını balık-ekmek olarak halka ücretsiz dağıtacağız" dedi. Aytekin, normal balık ekmek fiyatlarının sardalya ve hamsinin 30, uskumrunun 35, mercanın da 40 liradan satışa sunulduğunu ifade etti. 
Balık ekmek dağıtımına İskenderun kaymaktamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Kemal Kutlu da katıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —