Ugutmen, Kıbrıs ve Kazakistan toplantılarında

İskenderun/SES

EKONOMI 23.11.2024 13:33:00 0
Ugutmen, Kıbrıs ve Kazakistan toplantılarında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Hatay İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, Kıbrıs'ta düzenlenen "İş’te kadınlar zirvede" ile  ve Kazakistan’da yapılan "Kadın Girişimciler İş Forumu"na katıldı. 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamalarda şunlara yer verildi: "TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, Kıbrıs’ta 'Global Girişimcilik Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'İş’te kadınlar zirvede' toplantısına katılım sağladı. Toplantıda; Yeşil, dijital ve toplumsal dönüşüm hakkında gerçekleştirilen panel ve konukların sunumları ile katılımcılar bilgilendirildi.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Hatay İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, Kazakistan’ın başkenti Astana’da gerçekleştirilen Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Kadın Girişimciler 3. Genel Kurulu ve Kadın Girişimciler İş Forumuna katıldı. Etkinlikte; kadın girişimciliğinin gelişmesi, ülkeler arasında ticaretin ve iş birlikteliklerinin artırılabilmesi için yapılabilecek projeler ve atılacak adımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu."

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10962%0,3
  • DOLAR

    40,91% 0,05
  • EURO

    47,63% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4371,74% -0,32
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00