Ulaşıma kapatıp TOKİ yoluna asfalt istediler

Arsuz'a bağlı Arpaderesi Mahallesi'nde inşa edilen deprem konutlarına geçiş için iş makinalarının kullandığı ve 2 yazlık sitenin arasından geçen yolun asfaltlanmasını isteyen yönetici ve sakinleri, yolu bir süre ulaşıma kapattı.

HATAY 19.07.2024 12:07:00 0
Ulaşıma kapatıp TOKİ yoluna asfalt istediler

Çağan ve Dostlar Sitesi arasındaki yolun üstünden inşa edilen deprem konutları alanına ulaşım için stabilize yol açıldığını, ancak ham haliyle kullanımının sürdürülmesine tepki gösteren sakinler bağlantı yolunun asfaltlanarak toz sorununun giderilmesini istedi.

İnşaat sürecinde her 2 siteye verilen rahatsızlığa dikkat çeken, kullanılan yoldan geçen araçların neden olduğu tozu solumak zorunda bırakıldıklarını aktaran site yönetimleri yolun asfaltlanması talebinde bulundu.

Sağlık sorunları olanlar üzerindeki olumsuz etkilerinin arttığını aktadan sakinler, "Kalp hastası, koah, kanser olan komşularımızın hem inşaatların hem de araçların yolu kullanırken neden olduğu tozdan dolayı durumları giderek kötüye gidiyor. Hastaneye daha sık götürmek zorunda kalıyoruz. Site sakinleri olarak yetkililerden yol sorununa çözüm bulmalarını istiyoruz" dedi.

TOKİ konutlarına karşı olunmadığını ancak akan tozun evlerinin kapı penceresini açtırtmadığını, ağır tonajlı araçların kurallı geçişleri ihlal ettiklerini de aktaran sakinler, daha önce şikayet ve taleplerini ilgili birimlere ilettiklerini ancak sonuç alamadıkları için yolu bir süre ulaşıma kapatarak seslerini duyurmak zorunda bırakıldıklarını vurguladı. 


İki ayrı plan da iptal edildi

"Bölgede her şey baskılanmış durumda"

Depremzedeye 'borçlanma yapın' duyurusu

Gastronomievi'nde 400 çeşit yemekle

Kaşıkçı'dan tek soruluk önerge

720 taksiciye HBB desteği

CHP'li Özçağdaş'tan 'eğitim ziyareti'

Yolbulan Metal grevi 49. gününde

Merkez Bankası, Numune'ye taşınacak

Orman yangını 16 saatte kontrol altına alındı

Başkan Dönmez: Cebike bölgesi 'yeni İskenderun olacak'

İşverenden yeni teklif yok

Instagram'a erişim engeli

Mali müşavirler, Ankara'da miting düzenledi: Muhasebe mesleği büyük tehdit altında

Deniz kentinde tuvalet ve duş sorunu

  • BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18