Uluçınar, 4-2 yendi
Hatay 1. Amatör Ligi
Orhan Yıldız/İskenderun
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Uluçınar Spor, Hatay Büyük Şehir Belediye Spor´u 4-2 mağlup etti. Antakya Mazım Koka sahasında oynanan karşılaşmada rakibini yenen Uluçınar Spor, ligin ikinci haftasında da sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrılarak, ligdeki puanını 6´ya yükseltti.
Yıldız: 6- yeni Çağ: 1
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda oynayan İskenderun Yıldız Spor, Yeni Çağ Spor´u 6-1´lik skorla yendi.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri akan Özpınar, Sadettin Arslan ile Onur Dönmez´in yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor´un golleri Ömer Şimşek (2), Halis Aktuğ (2), Selçuk Çabuk ile Özgür Bayır atarken, Yeni Çağ Spor´un tek golü Faysal´dan geldi. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 6´ya çıkardı.
Öte yandan Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Dursunlu Spor, Armutlu Spor´u 3-1 mağlup etti. Antakya´daki Çekmece sahasında oynanan karşılaşmada rakibini yenen Dursunlu Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltti.
Meydan ve Samandağspor´dan transfer
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Meydan Spor, geçen sezon Körfez İskenderun Spor´da forma giyen Sedat Kaymaz´ı transfer ederek, renklerine bağladı. Meydan Spor yönetimi, lisans konusuna yardıncı olan Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Ahmet Sürer´e teşekkür ederek, takımın formasını hediye etti.
Hatay Amatör Liginde mücadele eden Samandağspor, takımın teknik direktörlüğüne Nihat Tümkaya´yı, yardımcılığına da Gökhan Sabancı´nın ardından Defne2013 Spor takımı antrenörü Umut Karataş´la U19 kategori için anlaştı. Samandağspor Başkanı Yusuf Yatkın, alt yapımıya öner verdiklerini ifade etti ve 'U19 kategorisinde şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü çok iyi çalışıyoruz ve bunu sezon sonunda kupayla süsleyeceğiz' değerlendirmesini yaptı.
Fençler Ligi U 19 kategorisi
Hatay 1. Amatör Gençler Ligi U 19 kategorisinde mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Arsuz Karaağaç Spor U 1) takımını 2-1 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Mehmet Can Saykal ve Mehmet Tüfekçi kaydetti.
Hatay 1. Amatör Gençler Ligi U 19 kategorisinde bulunan takımlardan İskenderun Spor ise Payas Spor´u 4-2´lik skorla yendi. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´a galibiyeti getiren golleri Ali Keskin, Ahmet Sabahoğlu, Doğukan Tekerek ve Fırat Akgündüz attı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




