UNICEF heyetinin vali ziyareti

BM Çocuk Fonu UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle ve beraberindeki heyet, Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 17.08.2020 10:50:24 0
UNICEF heyetinin vali ziyareti

Antakya/SES

 Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan, UNICEF Türkiye Temsilcisi Duamelle ve beraberindekileri makamında kabul etti.
Hatay Valiliğinden ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Valilik makamında gerçekleşen ziyarette vali Doğan, UNİCEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle ile Suriyeli misafirler ve Suriyeli çocuklara sunulan barınma, eğitim, sağlık ve istihdam hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.'
Açıklamaya göre, vali Doğan ziyarette, 'Tarihimizde hiçbir göç dalgasında kapılarımızı kapatmadık. En son 2011´de başlayan büyük göç dalgasında olduğu gibi. Ülkelerini ve evlerini terk etmek zorunda kalan savaş mağduru insanların ilk sığındığı sınır illerden olan Hatay´ımız yüksek oranda mülteci nüfusuna ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle, Suriye krizinin çıktığı ilk günden buyana Ülkemiz Suriyeli mültecilerin insani koşularda yaşaması için desteğini sürdürmüştür' değerlendirmesinde bulundu. UNICEF Temsilcisi Duamelle de, uzayıp giden bu krizde en büyük bedeli ödeyenlerin çocuklar olduğunu ifade etti ve her durum ve koşulda onların korunmasını öncelikleri arasına alan, Suriyeli misafirlere ve çocuklara sunulan hizmetler nedeniyle Türkiye´ye teşekkürlerini iletti. Açıklamada, 'Göstermiş olduğu ev sahipliği ile Türkiye´nin dünyaya örnek olduğunu ifade eden Duamelle, kabullerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti' ifadesine yer verildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11108,11%1,33
  • DOLAR

    40,92% 0,07
  • EURO

    47,77% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4390,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    7062,33% 0,14