Üniversiteli pedalı sağlık için çevirdi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Bisiklet Topluluğu, Yeşilay Haftası´nda farkındalık oluşturabilmek için bisiklet turu düzenledi.

SPOR 12.03.2018 10:21:56 0
Üniversiteli pedalı sağlık için çevirdi

İSTE Bisiklet Topluluğu Yeşilay Haftası´nda 37 il ve 4 ülkede sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmak amacıyla eş zamanlı olarak planlanan bisiklet turunu kentte gerçekleştirdi. İskenderun Teknik Üniversitesi Kampüs´ten başlayan bisiklet turu, Arsuz´a kadar sürdü, aynı istikametten geri dönen İSTE Bisiklet Topluluğunun 14 öğrenci,i turu kampüste sona erdirdi.
İSTE Bisiklet Topluluğu Üyesi ve Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi 1. sınıf öğrencisi Yasin Avcı, “Bisiklet Topluluğu öğrencileri olarak ‘Sağlık için pedalla´ sloganıyla, Yeşilay Haftası´nda turu yapmaya karar verdik. Hafta sebebiyle sağlıklı ve kaliteli bir hayat için, zararlı alışkanlıklardan uzak durabilmek için öğrenci arkadaşlarımızın ilgisini de çekmek için bisiklet topluluğu olarak, Arsuz´a kadar pedal çevirdik' dedi.
İSTE´den yapılan açıklamaya göre, tura katılanlar yolda verdikleri molada, Yeşilay Haftası üzerine de sohbet etti.

/resimler/2018-3/11/2044305608659.jpg

/resimler/2018-3/11/2045151547005.jpg

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20