Tarih: 19.05.2024 17:15

Üniversiteli 20 öğrenciden resim sergisi

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İskenderun Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencileri tarafından hazırlanan, resim sergisi açıldı. İskenderun Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan 20 öğrenci tarafından yapılan eserlerin yer aldığı sergide, yağlı boya tekniğiyle yapılmış 30 resim sergilendi. Serginin açılışında İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuar öğrencileri Hasan Durmaz ve Ceren Yüce de müzik dinletisi sundu.

Sergisinin açılışında konuşan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, eserlerini sergileyen öğrencileri kutladı, serginin açılış kurdelesini İSTE Rektörü Tolga Depci, İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ile birlikte keserek, sergilenen resimler incelendi ve eserleri yapan öğrencilerden resimleri hakkında bilgi aldı. 

Resim sergisinde öğrenciler yaptıkları eserlerinden protokol üyelerine hediye etti, protokol da öğrencilere başarı diledi. Serginin açılışına kaymakam Demiryürek'in yanı sıra, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Yurt İdare ve İşletme Müdürü Havva Atabey, KYK yurt müdürleri Mehmet Ali Yılmaz, Ayşegül Kanca, Fatma Birsen Bozkurt ve öğrenciler de katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —