Tarih: 12.07.2022 13:39

Uysal ailesinin baba acısı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Edip Uysal, koyu bir beşiktaş taraftarı olarak biliniyordu. İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı, Noksel Genel Müdürü ve eski İskenderunspor´un başkanı Sedat Uysal´ın da babası olan babası Edip Uysal, bugün düzenlenecek törenle sonsuzluğa uğurlanacak.
Uysal´ın cenazesi yarın (13 Temmuz Çarşamba) öğlen namazına müteakip İskenderun Nihal Atakaş Camii´nde kılınacak cenaze naması sonrasında Karaağaç Asri Mezarlığındaki aile mezarlığında toprağa verilecek.

´Baba kartal´ bugün sonsuzluğa uğurlanacak
Edip Uysal´ın yaşama veda ettiğini oğlu Sedat Uysal duyurdu. Sedat Uysal, sosyal iletişim sitesinden yaptığı fotoğraflı paylaşımda, 'Çok değerli aile büyüğümüz, canımız, babamız, büyükbabamız, ´Baba Kartal´ımız, İsk. Deniz Nakliyeciler Derneği ve İsk. Deniz Ticaret Odası kurucu üyelerinden, Uysal Denizcilik ve Müh. Tic.Ltd.Şti. sahibi Edip Uysal´ı kaybettik. Cenazesi 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü öğlen namazına müteakip İskenderun Atakaş Camii´nden kaldırılarak Karaağaç Asri Mezarlığındaki Uysal AİLE Mezarlığına defnedilecektir' ifadesine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —