Vali Doğan´a ziyaret

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Sınır Yönetimi Daire Başkanı Mehmet Yüzer ve Ağrı İli Doğubayazıt Kaymakamı Zafer Engin´i kabul etti.

GÜNCEL 27.02.2020 11:50:44 0
Vali Doğan´a ziyaret

Antakya/SES


Valilik Makamında Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, 17-21 Şubat tarihleri arasında devam eden Entegre Sınır Yönetimi çalıştayına katılmak üzere Hatay´da bulunan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Sınır Yönetimi Daire Başkanı Mehmet Yüzer ve Doğubayazıt Kaymakamı Zafer Engin ile bir süre sohbet eden Vali Doğan, Daire Başkanı Yüzer ve Kaymakam Engin´i Hatay´da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Rahmi Doğan, Göç Genel Müdür Yardımcısı Sinan Yıldız ve İl Göç Müdürü Mustafa Cengiz Bilen´i ise Çarşamba günü kabul etti. Göç Genel Müdür Yardımcısı Yıldız, nazik kabulünden dolayı Vali Doğan´a teşekkür etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10870,60%0,43
  • DOLAR

    40,88% 0,08
  • EURO

    47,83% 0,09
  • GRAM ALTIN

    4397,53% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,00