Vali, iftarı personeliyle açtı

Vali, iftarı personeliyle açtı

Hatay´da kurumlar ile belediyelerin verdiği iftarlar sürüyor. Ramazan ayı sürecinde belediyeler düzenli, bazı kurumlar ise zaman zaman belirli gruplarına ya da halka iftar yemekleri verdi.

İskenderun/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, Hatay Valiliğinde görev yapan İçişleri bakanlığı personeli ve eşleriyle iftarda bir araya geldi. Arsuz´daki bYİKOB Sosyal Tesislerinde verilen iİftara, vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, vali yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu, Erol Özkan, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Salih Altun, kurum il müdürleri, valilik personeli ve eşleri katıldı
İftar sonrasında konuşan vali Doğan, 'Çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelmek bizim için çok önemli. Buraya gelecek iftarımıza teşrif ettiğiniz için şükranlarımızı sunuyorum. Bugün üç aydır tadilatı yapılan YİKOB Kampımızın da sizlerle birlikte açılışını yapmış olduk. Bu kamp sizlere de hizmet veren bir kamp dolayısıyla kalitesinin artması içinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Böyle güzel bir coğrafi lokasyon da böylesine güzel bir imkan varken bunu da değerlendirmemek olmazdı' dedi.
Payas Kaymakamlığı, Payas Belediyesi ve Payas OSB işbirliğiyle Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde şehit aileleri ve gaziler için iftar verdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi de ´kardeşlik sofrası´ diye tanımladığı kentlerde kurduğu iftarı defne´de düzenledi. Defne Sevgi Parkı´nda verilen iftara HBB Başkanı Lütfü Savaş da katıldı. İftar sonrası Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da katılanlar için oyunları sahneledi ve farklı bir Ramazan gecesi yaşatmaya çalıştı.
Hatay Valisi Doğan, MÜSİAD Hatay Şubesi tarafından İskenderun´da düzenlenen iftara da katıldı. skenderun Atatürk Anıtı Alanı´nda düzenlenen iftara MKÜ Rektörü Hasan Kaya, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, MÜSİAD Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve derneğin Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ve iş insanları, şehit aileleri, gaziler ile vatandaş katıldı. Kur´an-ı Kerim´in okunduğu iftarda, yemek duasını Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu yaptırdı. İftarda konuşan vali Doğan, 'Türkiye Cumhuriyeti Devletinin stratejik konumu ortada. Milletimiz alın teriyle üreten bir millet. Hemen körfezin sağına ve soluna baktığımızda bacası tüten fabrikalar bunun işaretidir. Bu milleti elbirliğiyle şahlandıracağız. Bu millet üretmekte ve büyümekte dolayısıyla biz de ülkemizi kalkındırmak için işçimiz ve işverenimizin yanında yer alacağız, onlarla birlikte yürüyeceğiz' değerlendirmesini yaptı. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Bozatlı da, 'Ne kadar birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Yaşadığımız dönemde ülkemiz küresel ticaret savaşlarının, kirli siyaset oyunlarının tam ortasında kalmıştır. Ekonomik, iktisadi, askeri ve politik baskılara maruz kalıyoruz. Biz işadamları olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar. Biz Türküyle, Kürdüyle, Ermenisiyle, Rumuyla, Yahudisiyle bu topraklarda bin yıl yaşamayı başarmış bir ecdadın çocuklarıyız. Bu milleti bölmeye çalışanlar denemeyin, uğraşmayın, bölemeyeceksiniz. Bu ülke toprakları işgal altındayken bile buna muaffak olamadınız ki güçlü Türkiye´de hiç muaffak olamayacaksınız' dedi
İftarda sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu alanda katılanlara mini bir konser verdi.



Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

CHP örgütleri Ankara'da

YSK’ya Hatay için olağanüstü itiraz! Ölen seçmenler adına da oy kullandırılmış!

İskenderun CHP, YSK'ya gidiyor

Özel Hatay için çağrı yaptı

Karaçay, Eryılmaz’dan devraldı

İttifak başkanlarından vali ziyareti

Öntürk mazbatasını aldı

Bekir Altan 6. Dönem mazbatasını aldı

CHP’den mazbata itirazı

Konteyner kentte 'kuaförlük eğitimi'

Dönmez'den gece denetimi

Medeniyetler Korosunda geleneksel Kadir Gecesi iftarı

Nardüzü sakinlerinden 'OSB planına' görüşme

Muhasebecilere eğitim semineri

Yükleniyor

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19