Vali, konuklarını makamında ağırladı
Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Tanıtım Şirketi kurucu üyesi Uğur Çakıllı ve Antakya Orantes Lions Dernek Başkanı Çiğdem Zelluh ile LÖSEV Akdeniz Bölge Sorumlusu Merve Can ve beraberindeki heyeti ayrı ayrı makamında ağırladı.
Hatay Tanıtım Şirketi kurucu üyesi Çakıllı´yı makamında kabul eden Vali Ata, yapılanfaaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Ata´ya kabulden dolayı teşekkür eden Çakallı, ilin tanıtımına katkı sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
Antakya Orantes Lions Dernek Başkanı Zelluh ve beraberindeki heyeti de kabul eden Ata, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve konuklarıyla sohbet etti.
Hatay Valisi Erdal Ata, LÖSEV Akdeniz Bölge Sorumlusu Merve Can ve beraberindekileri de makamında kabul etti. Ziyarette Can ile bir süre sohbet eden Ata, sağlığın değerinin sağlık kaybedilmeden bilinmesi gerektiğini, LÖSEV´in yürüttüğünü çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade edip, LÖSEV´in Akdeniz Bölgesi ve Hatay´da yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Can ise, LÖSEV´in lösemi ve tüm kanser çeşitleri hakkında ailelere tedavi ve diğer ihtiyaçları ile ilgili konularda yardımcı olduğunu, sosyal destek programlarına önem verdiğini, özellikle tedavileri devam eden çocuk hastaların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için çeşitli programlar düzenlediğini belirtti.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,33% 0,19
-
GRAM ALTIN
6336,97% 1,46
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00




