Vali, konuklarını makamında ağırladı

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Tanıtım Şirketi kurucu üyesi Uğur Çakıllı ve Antakya Orantes Lions Dernek Başkanı Çiğdem Zelluh ile LÖSEV Akdeniz Bölge Sorumlusu Merve Can ve beraberindeki heyeti ayrı ayrı makamında ağırladı.

GÜNCEL 12.01.2018 16:39:33 0
Vali, konuklarını makamında ağırladı

 

Hatay Tanıtım Şirketi kurucu üyesi Çakıllı´yı makamında kabul eden Vali Ata, yapılanfaaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Ata´ya kabulden dolayı teşekkür eden Çakallı, ilin tanıtımına katkı sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
Antakya Orantes Lions Dernek Başkanı Zelluh ve beraberindeki heyeti de kabul eden Ata, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve konuklarıyla sohbet etti.
Hatay Valisi Erdal Ata, LÖSEV Akdeniz Bölge Sorumlusu Merve Can ve beraberindekileri de makamında kabul etti. Ziyarette Can ile bir süre sohbet eden Ata, sağlığın değerinin sağlık kaybedilmeden bilinmesi gerektiğini, LÖSEV´in yürüttüğünü çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade edip, LÖSEV´in Akdeniz Bölgesi ve Hatay´da yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Can ise, LÖSEV´in lösemi ve tüm kanser çeşitleri hakkında ailelere tedavi ve diğer ihtiyaçları ile ilgili konularda yardımcı olduğunu, sosyal destek programlarına önem verdiğini, özellikle tedavileri devam eden çocuk hastaların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için çeşitli programlar düzenlediğini belirtti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,21% -0,18
  • EURO

    34,70% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2398,24% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00