Tarih: 19.02.2018 09:23

Vali, muhtarlarla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Antakya Kültür Merkezinde düzenlenen ve vali Ata´nın başkanlığında yapılan toplantıya Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Antakya Kaymakamı Tortop´un ilçeyle ilgili yaptığı sunumla başlayan toplantıda konuşan Vali Ata, bu toplantıda muhtar ve vatandaşlarımızla olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Vali Ata, 'Amacımız, bakanlığın gönderdiği genelge çerçevesinde hem muhtarlar hem de vatandaşlarla yakinen görüşmek, onların sorun ve dileklerini yerinde dinleyerek yanımızdaki kurum müdürü arkadaşlarımızla anında cevaplandırmaktır' dedi.

Ata, şunları söyledi: 'Bu Antakya´da yaptığımız ikinci toplantı olacak. Bu toplantıda birinci toplantıdan bugüne kadar neler yapılmış, yeni talepler nelerdir, onları tespit etmek için biraraya gelmiş bulunuyoruz. Birinci toplantıda toplam 26 talebin, 18´i olumlu sonuçlanmış, üçü olumsuz sonuçlanmış ve beşinin de çözümü devam etmektedir. Yani taleplerin büyük bir bölümü yerine getirilmiş. Bu toplantıda yeni talepleri alıp elimizden geldiğince yerine getireceğiz´' dedi.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden Vali Ata, buluşma toplantısında sözü muhtarlara bıraktı; muhtarlar ve vatandaşların ilettiği sorun ve talepleri dinleyip, çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —