Vali Masatlı taşkın bölgesinde
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, su tahliye çalışmaları devam eden İskenderun’da inceleme yaptı.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, şiddetli yağış ve lodos etkisiyle yaşanan su baskınlarından etkilenen vatandaşlarla biraraya geldi, esnafa ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Meteorolojik uyarıyla birlikte 24 saat esaslı olarak Valiliğe bağlı tüm birimlerin sahada sürecin takipçisi olduğunu kaydeden Vali Masatlı, devletin tüm imkanları ile bölgedeki çalışmaları hassasiyet ile takip ettiğini belirtti.
Vali Masatlı’nın beraberindeki heyetle İskenderun Anıt Alanı ve çevresindeki incelemesini Orman Genel Müdürlüğü’ne ait arazözle gerçekleştirdi.
“İyileştirme devam ediyor”
Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise “Meteorolojinin Turuncu Alarmı ile birlikte İskenderun İlçemizde yaşanan şiddetli yağış ve lodosa bağlı olarak deniz suyunda yükselme meydana gelmiş ve ilçemizde su baskınları yaşanmıştır. Dün gece itibariyle Valimiz Mustafa Masatlı başkanlığında, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla tedbirler alınmıştır. Yerinde tespitler ve iyileştirme çalışmaları devam etmektedir” denildi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,25% -0,05
-
GRAM ALTIN
6237,41% -2,89
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08




