Tarih: 24.10.2019 10:45

Vatandaş yolda indirildi!

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Gazetemize ilettiği şikayetinde 88 yaşındaki vatandaş Ali Çuhadar, bindiği Çankaya-Yeni devlet Hastanesi hattında çalışan 31 J 4… plakalı özel halk otobüsünden kartı olmadığı gerekçesiyle nüfus cüzdanını göstermesine karşın yarı yolda indirildiği belirtti. 65 yaşını tamamladığı için ücretsiz ulaşım hakkı bulunduğunu bildiğini ancak yine de ‘kim haksız, yapılan keyfi bir uygulama mı?´ sorusunun yanıtı için yetkililerden net cevap beklediğini söyledi.

Kimse haberim yok demesin!
SON NOKTA!


Şoförler Odası son noktayı koydu: 65 yaş üstü vatandaşlara ulaşım ücretsiz

İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, 65 yaş üstü ücretsiz ulaşımdan yararlanmada kartlı sisteme geçilmeyen yerleşimlerde nüfus cüzdanının gösterilmesinin yeterli olduğunu belirtti.

Vatandaşın araçtan indirilmesi uygulamasına yönelik yaptırım uygulayacak iki kurumun Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası olduğunu hatırlattı.

Oda Başkanı Akın, uygulamadan hat sahiplerinin zarar etmediklerini ifade ederek, “Şehit aileleri ile gazi, polis ve 65 yaş üstü ücretsiz kullanımda, bu araçlar devletten aylık bin lira destek alıyorlar. Takipçisiyiz” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —