Vergi Haftası ziyareti

Vergi Haftası ziyareti

33. Vergi Haftası kapsamında Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, ilin vergi sıralamasında 7. sırada olduğunu belirterek, vergisini ödeme gayretinde olan mükell

Antakya/SES

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki heyet, 33. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyaret etti. Vali Doğan, hafta kapsamında ziyaret eden konuklarını makamında kabul etti. İskenderun´da da vergi dairesi müdürleri kaymakam İskender Yönden´i ziyaret etti.
Hatay Valiliğinden öncek gün gerçekleşen ziyarette ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vergi Haftası etkinliklerinin toplumda vergi ödeme bilinci oluşturmayı amaçladığını vurgulayan ve bir değerlendirme yaptı' ifadesine yer verildi. Açıklamaya göre, vali Doğan, '2021 yılı tahakkuk tutarı 28 milyar TL olup, tahsilat tutarı 25 milyar TL ile Türkiye 7.´si olan ilimizin, tahsilat oranı ise yüzde 83´dür. İlimiz, devlet bütçesine yaptığı katkı itibariyle Türkiye genelinde 7. sırada yer almakta ve devlet hazinesine ciddi destek sağlamaktadır. Yıllar itibariyle ortalamasına baktığımızda ilimiz genellikle Türkiye ekonomisinde ilk 10´un içinde yer alıyor. Bu sebeple vergilerini aksatmadan ödeyen Hataylı hemşehrilerimizi gönülden kutluyorum. Başta sahada çalışan arkadaşlarımız olmak üzere vergi dairesi başkanlığında görev yapmakta olan tüm arkadaşlarımızın Vergi Haftasını kutluyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum' değerlendirmesini yaptı. Valilik açıklamasına göre, Müsevitoğlu da kabul ve desteklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti.

İskenderun´da kaymakama ziyaret

Vergi Haftası kapsamında İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Belma Gökçek, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yürekli´den oluşan heyet, kaymakam İskender Yönden´i ziyaret ederek, günün anısına çiçek verdi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden ve verginin önemini anlatan kaymakam Yönden, 'Ülkemizin daha çok kalkınması ve her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin halka daha etkin bir şekilde ulaştırılması ve geleceğin teminatı olan çocukların daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin düzenli bir şekilde toplanması önemli' dedi. Kaymakam Yönden, verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkenin daha mutlu günler yaşayacağından hareketle, ilçe ve ülkedeki vergi kurumlarının idareci ve çalışanları ile mükelleflerin Vergi Haftasını kutladı, kazançlı bir yıl geçirmesi temennisinde bulundu.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00