VP´den Diyarbakır kampanyası

Vatan Partisi Hatay il örgütü çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan ve 15 gündür Diyarbakır HDP il binası önünde oturma eyleme yapan Diyarbakırlı annelere destek için imza kampanyası başlattı.

SİYASET 19.09.2019 09:42:13
VP´den Diyarbakır kampanyası

Antakya/SES

Uzun Çarşı yanında ve alt çarşı olarak bilinen yerde açılan imza masalarına Antakyalılar da ilgi gösterdi. İmzalar, ‘Diyarbakır il binası önünde oturma eylemine başlayan ve çocuklarını isteyen anaların acılarını paylaşıyor ve onların bu mücadelesini destekliyoruz. Vatan Partisinin açtığı imza kampanyasına da destek veriyoruz” başlıklı metnin altına atıldı. Vatan Partisi Öncü Kadın adına bir basın açıklaması yapan Serap Zelal, ‘Diyarbakır analarının bölücü örgüte karşı önemli bir mücadele başlattığını´ ve bu mücadeleyi başaracaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti.
Serap Zelal, “Bu gün Antakya meydanında HDP/PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan annelerin acılarını ve feryatlarını paylaşmak için toplandık. Diyarbakırlı anneler 15 gündür evlatlarını geri almak için nöbet tutuyorlar. Türkiye´nin sesi oldular. Türk anneleri de bu haklı davanın yanındadır. Evlatları dağa kaçırılıp, terörist olarak yetiştirilmek istenen anneler, HDP binasından çocuklarını alıncaya dek ayrılmayacaklarını bütün dünya ya haykırmışlardır. Biz Vatan Partili Öncü Kadınlar olarak Diyarbakırlı annelerin yanında olduğumuzu bir kez daha yeniliyoruz. Bütün kadın kollarını, derneklerini bu acılı annelere destek olmaya çağırıyoruz. PKK´nın siyasi örgütü olan ve masum çocukları kandırıp, dağa götüren HDP´nin kapatılmasını talep ediyoruz. HDP kapatılsın, Diyarbakırlı annelerin çocukları geri verilsin. Bunun için Antakyalıları, Diyarbakır annelerini destek vermek için açtığımız imza kampanyasına destek veremeye davet ediyorum” diye konuştu.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74