VP´den Perinçek için kampanya

Vatan Partisi, genel başkanları Doğu Perinçek´in Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesi için imza kampanyası başlattı.

SİYASET 27.04.2018 10:17:08 0
VP´den Perinçek için kampanya

Akın Bodur/İskenderun

 Perinçek´in 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı aday gösterilmesi çalışmalarını Hatay´ın ilçelerinde sürdüren VP, İskenderun´da da açtığı standla imza toplamaya çalıştı. Ancak kanun çıkmadığı ve cumhurbaşkanlığı adaylığı için imzaların noter onaylı olması gerektiği de tartışılması sürüyor.
İskenderun´un Kanatlı Caddesinde Havuzlu çarşıda açtığı standla Perinçek´in adaylığı için imza isteyen VP yöneticileri, halkın kampanyaya ilgi gösterdiğini ifade etti.
VP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, kampanyasını Cumhurbaşkanı aday gösterilmesinin son gününe kadar sürdürüleceği belirtti.
Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı Bedir, 'Engellemelere rağmen biz verilen sürede 100 bin imzayı toplayıp, vatandaşı ilçe seçim kurulunun önüne götüreceğiz. Vatan Partisi olarak başlattığımız ve Doğu Perinçek´in adaylığını öngören imza kampanyasına devam ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Perinçek´e, İskenderun halkının ilgisi yoğun. Halk, çok sayıda imza veriyor. Şayet seçim kurullarına gidilmesi gerekiyorsa, arabalarımızla imza veren vatandaşı, seçim kurullarına taşıyacağız. 100 bin imzayı aşacağız, daha fazlasını bulacağız” dedi.

İmza kampanyasını dün de sürdürdüklerini kaydeden ilçe Başkanı Bedir, “Bütün engellemelere rağmen biz verilen sürede 100.bin imzayı toplayıp, vatandaşlarımızı ilçe seçim kurulunun önüne götüreceğiz” diye konuştu.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67