Yangında 2 çocuk hayatını kaybetti

Samandağ’da prefabrik evin mutfağında başladığı belirlenen yangında 2 kardeş hayatını kaybetti.

HATAY 7.01.2024 07:53:00 0
Yangında 2 çocuk hayatını kaybetti

Samandağ’da Zeynep H.’nin Sutaşı Mahallesi’ndeki evinin bahçesine yaptığı ve 3 çocuğuyla kaldığı prefabrik evde çıkan yangında 4 ve 1,5 yaşındaki 2 kardeş hayatını kaybetti.

Evden 1,5 yaşındaki kızı ile çıkmayı başaran Zeynep H., durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 4 yaşındaki İsacan ve 1,5 yaşındaki kardeşi Doğa’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Çocukların cenazesi Hatay Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Valilik: Yangın elektrik kablolarından

Hatay Valiliği, yangınla ilgili yaptığı açıklamada ise yangının elektrik kablolarından çıktığının belirlendiği belirtildi. Valilik açıklamasında, “Samandağ İlçesi Sutaşı Mahallesinde ikamet eden Z.H adlı şahsın evinin bahçesinde bulunan kendisine ait  prefabrik evde yangın çıktığı 07.01.2024 günü saat 01.30 de 112 A.C.M. tarafından bildirilmiştir. Yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek yangın söndürülmüştür. Yangın yerinde yapılan araştırmada İ.H  ve  D.H.’nin vefat  ettiği tespit edilmiştir. Samandağ itfaiyesi ve OYİ ekipleri tarafından olay yerinde yapılan gerekli incelemeler neticesinde yangının elektrik kablolarından çıktığı değerlendirilmiştir. Cenazeler otopsi için Antakya adli tıp kurumuna sevk edilmiştir” denildi.

Anahtar Kelimeler: Yangında çocuk hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

MCG Tower'da bilirkişi raporu; 17 katlı yapılaşma 'yanlış'

Dönmez: Kaynak olmazsa dükkan kapanır

Belen Tüneli yapımı devam ediyor

Abdullah Cömert anıldı

İskenderun DEM, yeni yönetimini belirledi

12 kat yüksekliğe izin yok

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Kadınlar şerbet dağıtarak tanıtım yaptı

Yetiştiği topluluğa şef olarak döndü

  • BIST 100

    10828,93%0,85
  • DOLAR

    41,16% 0,00
  • EURO

    48,06% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4697,86% -0,26
  • Ç. ALTIN

    7522,83% -0,45