Yaşamlarını birleştirdiler...

Birbirlerini seven İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur´un oğlu İlyas Nadir Teymur ile Nebil Kuyumculuk sahibi Nebil Tabaş´ın kızı Elizabet Tabaş, yaşamlarını birleştirdi.

GÜNCEL 3.08.2021 17:55:18 0
Yaşamlarını birleştirdiler...

İskenderun/SES

 Elizabet ve İlyas Nadir Teymur, mutluluklarını resmi nikahın yanı sıra kilisede düzenlenen dini tören ve düğünle de yakınları ve sevdikleriyle paylaştı. Hafta sonu Besime Mare´de yapılan nikah ve düğün töreninde genç çift; Elizabet ve İlyas Nadir´in nikahını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıyarken, şahitliklerini ise Kilis Valisi Recep Soytürk, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve Abdulkadir Özel yaptı; düğüne, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile yörede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.
Nikah ve düğünü sos yal iletişim sitesinde fotoğraflı olarak paylaşan belediye başkanı Tosyalı, 'İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur´un değerli oğlu İlyas Nadir Teymur ile Tabaş ailesinin kıymetli kızları Elizabet Tabaş´ın düğün törenine katılarak nikahlarını kıydık. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileyerek her iki aileyede hayırlı olsun dileklerimizi ilettik' ifadesine yer verdi. İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Teymur da Tosyalı´nın paylaşımını, 'Mutlu günümüz. Evlatlarımız Elizabet Tabaş ve İlyas Nadir Teymur´un düğün törenleri' ifadesini ekleyerek, paylaştı.

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,23% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2506,57% 0,25
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00