Yaylada 3 cinayet
Anne ve çocuklarının cenazeleri bugün kılınan cenaze namazının ardından Sarseki Narlık Mezarlığında toprağa verildi.
Yaylada 3 cinayet
İskenderun/SES
İskenderun'da 5 gün süreyle kayıp olarak aranan 7 aylık hamile anne ve 2 bebeği yaylada ölü bulundu.

Haber alınamayan 7 aylık hamile Selma Abacı (33) ve çocukları; Sait Kerim Abacı (2) ve Hamza Azat Abacı'yı (1) aramak için başlatılan çalışmada, cesetlerine ulaştı.
Bitişik Mahallesinin Demen Yaylasında 3 kişinin hareketsiz durduğunu gören yörede yaşayanlar, durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan incelemede, ölenlerin, Selma Abacı ve çocukları olduğu belirlendi. Olayla ilgi olduğu şüphesiyle T.K adlı kişi de gözaltına alındı.
Hatay Valiliğinden yapılan 'basın bilgi notu' açıklamasında da şunlara yer verildi: "Hatay il Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince; 06.02.2024 günü İskenderun'un Sarıseki Mahallesinde kayıp olarak bildirilen anne S.A (33) ve çocukları olan S.K.A (3) ile H.A.A (1) bulunmalarına yönelik çalışma neticesinde olayla ilgili tespit edilen şüphelinin yer göstermesiyle, 10.02.2024 günü İskenderun'un Demen Yaylasında ateşli silahla öldürülmüş olarak bulunmuş, şüpheli T.K. gözaltına alınarak yasal işlemler başlatılmıştır." Anne ve çocuklarının cenazeleri bugün kılınan cenaze namazının ardından Sarseki Narlık Mezarlığında toprağa verildi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,22% -0,04
-
GRAM ALTIN
6445,19% 3,19
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




