Yaz kurslarında spor yapıyorlar

Defne Belediyesinin çocuklara karne armağanı olarak düzenlediği geleneksel hale getirdiği Yaz Kurslarında yüzlerce çocuk spor yapıyor.

GÜNCEL 6.09.2018 09:45:06 0
Yaz kurslarında spor yapıyorlar

Antakya/SES

 Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yüzme, futbol ve basketbol kurslarına katılan öğrenciler, yaz tatillerini sportif aktivitelerle değerlendirmenin tadını çıkarıyor. Dursunlu ve Gümüşgöze Sahaları ile Dursunlu Yüzme Havuzunda düzenlenen kurslar 1.600 çocuk spor yapıyor.
Defne Belediyesinin yüzme, futbol ve basketbol kurslarında koordinatörlük yapan, antrenör Levent Öztürk, çocukların mutlu bir tatil geçirmelerini, enerjilerini sportif aktivitelerle harcamalarını ve sporla bütünleşmelerini hedeflediklerini ifade etti.
Bu sene yüzmede 1000, basketbolda 300, futbolda 350 öğrenciye hizmet ettiklerini belirten Öztürk, 'Hedef, gelecek yıllarda farklı branşlarda da kurslar açıp binlerce çocuğun daha geniş bir yelpazede sporla uğraşmalarını sağlamak. Okullar açılana dek kursların devam edecek. Her yaz yeni renkler katarak büyüttükleri yaz kursları oldukça önemseniyor' açıklamasını yaptı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10208,76%-1,56
  • DOLAR

    41,79% 0,15
  • EURO

    48,73% -0,27
  • GRAM ALTIN

    5724,11% -1,68
  • Ç. ALTIN

    9886,33% 1,99