Yazar İnanç'tan İskenderun'da sohbet

İskenderun/SES

GÜNCEL 18.02.2025 19:16:00 0
Yazar İnanç

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), İskenderun'da "Can veren pervaneler" adlı etkinlikte yazar Hayati İnanç'ı izleyiciyle buluşturdu.

HBB'den yapılan açıklamaya göre, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen etkinlikte yazar Hayati İnanç, sohbet etti. 

Hafızasındaki beyitleri ve gündelik yaşamdan örnekleri dinleyicilere aktaran İnanç, divan edebiyatının en önemli şairlerinin eserlerini kendine has üslubuyla ifade ettiğini belirtti. İnanç, “Birçok program gerçekleştirdim ancak bugüne kadarki en sıcak ve samimi ortamlardan birini bana yaşatan sizlere teşekkür ederim. Gençlerimiz kendi değerlerinden, kendi mazilerinden, dedelerinin mesajlarından uzak kalmanın acısını yaşıyorlar ve bunu gördükleri zaman canla başla gönülden sarılıyorlar ve iştiyakla öğrenmek istiyorlar. Gençlerin teveccühü beni çok ümitlendiriyor, sevindiriyor. Hatay bugün harikaydı" değerlendirmesini yaptı.

Anahtar Kelimeler: Yazar İnanç' İskenderun' sohbet

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

MCG Tower'da bilirkişi raporu; 17 katlı yapılaşma 'yanlış'

Dönmez: Kaynak olmazsa dükkan kapanır

Belen Tüneli yapımı devam ediyor

Abdullah Cömert anıldı

İskenderun DEM, yeni yönetimini belirledi

12 kat yüksekliğe izin yok

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Kadınlar şerbet dağıtarak tanıtım yaptı

Yetiştiği topluluğa şef olarak döndü

  • BIST 100

    10828,93%0,85
  • DOLAR

    41,16% 0,01
  • EURO

    48,02% -0,02
  • GRAM ALTIN

    4691,58% -0,40
  • Ç. ALTIN

    7522,83% -0,45