Yelkenler Cumhuriyet için açıldı
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü kapsamında kentte düzenlenen Hatay ve Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışnda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
Akın Bodur/İskenderun
İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübündeki törende, 3 kategorideki yarışlarda ödüller verildi. Törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun elediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları Ahmet Keskin, Kemal Nadir Ünal, M. Ali Dokuzoğlu ve Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Meriç Özkaya da katıldı.
Hangi sporcular dereceye girdi?
Törende, Optimist Genel Klasmanda birinci olan Firdevs Yeğin, ikinci Ege Taşkıran, üçüncü Ender Çörtük, dördüncü Aras Çınar, beşinci Mehmet Arel Girişen´e ödüllerini kaymakam Yönden verdi.
Optimist Junior Klasmanı birincisi Ege Taşkıran, ikinci Aras Çınar, üçüncü Mehmet Arel Girişen, dördüncü Mehmet Arda Şahinci, beşinci Mehmet Kerem Öztürk´e ise ödülleri İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı tkarafından verildi.
Optimist Kızlar Genel Klasman birincisi Firdevs Yeğin, ikinci Nil Güngör Ateş, üçüncü Zeynep Duru Akkoca´nın ödülünü skenderun Belediye Başkan Yardımcısı Akkoca verirken; Optimist Kızlar Junior Klasman birincisi Nil Göngör Ateş, ikinci Zeynep Duru Akkoca, üçüncü Nehir Parıltı da ödülünü belediye başkan yardımcısı Ünal´dan aldı. Laser 4.7 Genel Klasman birincisi İrem Sütlü, ikinci Nurettin Mert Sütlü, üçüncü Can Parmaksız´a ödüllerini belediye başkan yardımcısı Keskin verirken; Laser 4.7 Junior Klasman birincisi Nurettin Mert Sütlü, ikinci Can Parmaksız ise ödülünü belediye başkan yardımcısı Dokuzoğlu´ndan aldı. Törende Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen tenis müsabakalarında da dereceye girenlere de ödülleri verildi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15790,28%-0,52
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,22% -0,05
-
GRAM ALTIN
6310,90% 1,04
-
Ç. ALTIN
10541,83% -0,68




