Yeni Türkü konseri
EXPO 2021 kapsamında Arsuz´daki alanda sahne alan Yeni Türkü, şarkılarını yöre halkı için seslendirdi.
İskenderun/SES
Yeni Türkü´nün, Arsuz alanındaki konseri yoğun ilgi gördü. Konsere katılanlar Yeni Türkün´nün bazı şarkılarını eşlik ederken, ´Bana bir masal anlat baba” şarkısına katlımı daha çok oldu.
Yeni Türkü´nün solisti Derya Köroğlu, “Atatürk´ün hasta yatağından kalkıp ana vatana kattığı topraklarda, genç kuşaklarla birlikte şarkılarımızı söylüyoruz” dedi. Konser sonunda alandaki süs havuzunda görsel gösteri de düzenlendi ve müzik eşliğinde Atatürk silueti oluşturuldu.
Antakya´da F. Düzağaç sahne aldı
EXPO 2021 Antakya alanında da Feridun Düzağaç sahne aldı ve şarkılarını katılımcılar için seslendirdi. Feridun Düzağaç, sahneye gelen çocuklarla birlikte Barış Manço´nun Arkadaşım Eşek şarkısını da seslendirdi. Düzağaç, “Ne mutlu dünya tarihine çocuklar için bayram eden bir dünya liderimiz var' dedi ve şarkılarını katılımcılarla birlikte seslendirdi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




