‘Yeniden canlandırma´ sempozyumu Hatay´da

8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon (Canlandırma) Sempozyumu RESÜSİST 2022 Hatay´da gerçekleştirilecek.

SAĞLIK 13.05.2022 13:39:40 0
‘Yeniden canlandırma´ sempozyumu Hatay´da

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT DER), Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon (Canlandırma) Sempozyumu RESÜSİST 2022 Hatay´da düzenleniyor.  

ATT DER Genel Başkanı Abdullah Baltacı, 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumunun 17 Mayıs´ta Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Atatürk Konferans Salonunda düzenleneceğini bildirdi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek sempozyumla ilgili yazılı açıklamasında Baltacı, İzmir, İstanbul, Batman, Diyarbakır, Adana, Denizli´nin ardından Resüsitasyon Sempozyumlarının küresel pandemi şartlarında online olarak ve rekor katılımlarla gerçekleştirildiğini, 8. Sempozyum için Hatay´da buluşulacağını kaydetti.

Baltacı, şunları paylaştı: “Günümüzde yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmeler sağlık çalışanlarının eğitiminde ve mesleki gelişimlerini sürdürmede doğru stratejilerin multidisipliner bir anlayışla uygulanmasını zorunlu kılmaktadır. Bu amaçla çalışma hayatında iş birliği yapan paydaş kurumların bütüncül bir anlayış ve işbirliği içerisinde gerçekleştireceği bu bilimsel şölenin ülkemiz sağlık sistemine önemli katkılarda bulanacağına inanıyoruz. Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan sempozyumda; farklı kültür ve coğrafyalardan harmanlanan bilgi ve deneyimlerinin paylaşılarak ülkemizde Acil Sağlık Sisteminin gelişimine katkıda bulunmayı, yaşadığımız sorunlara karşı da ortak aklı hakim kılmayı hedefliyoruz.”


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90