Yeşilçam'ın 10 sanatçısına onur ödülü 

Yeşilçam

Antakya 10. Uluslararası Film Festivali

İskenderun/SES
Antakya 10. Uluslararası Film Festivali, Antakya Belediyesinin ev sahipliğinde, Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla, Ansam Kültür Derneği ve Fotofilm tarafından 14-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. 
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Antakya 10. Uluslararası Film Festivali büyük bir heyecanla geliyor. Türk sinemasının gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla yapılan Antakya 10. Uluslararası Film Festivali, bu yıl da zengin içerikle geliyor. 10. yıl sebebiyle festivalde 10 Yeşilçam emekçisine yaşam boyu onur ve emek ödülü verilecek."

Emek ve onur ödüllerini kimler alacak?
Açıklamada, emek ve onur ödülü alacak 10 Yeşilçam sanatçısının, Ediz Hun, Natali Yeres, İdris Üstün (Şafak Film), Mevlüt Koçak, Feza Çaldıran, Bahar Öztan, Macit Koper, Atilla Dorsay, Andreas  Sinanos ve Necdet Tok olduğu açıklandı.

85 film ücretsiz gösterilecek
45 ülkeden 620 filmin başvuru yaptığı ifade edilen uluslararası festivalde, 85 filmin Antakya'daki Meclis Kültür Merkezi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Mimarlar Odası Hatay Şubesi, Erol Bilecik Teknik Anadolu Lisesi, Hatay TED Koleji ve Hatay Doğa Koleji’nde halka açık ve ücretsiz gösterileceği bildirildi. 
Uzun metraj, kısa film ve belgesel film kategorilerinde Altın Defne ödülünü kazanmak için yarışacak filmler ödüllerini, 20 Ekim’deki kapanış töreninde açıklanacak.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00