Tarih: 22.03.2019 11:18

Yıdız Spor, play-off´u garantileri

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay amatör küme maçları sürüyor.
Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Azganlık Spor, Asaş Spor´u 2-0 mağlup etti.
Play-Off mücadelesi veren Azganlık Spor, İskenderun Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada, sahasında konuk ettiği Asaş Spor´u 2-0´luk skorla yendi. hakemler Berat Buğra Çelik, Erdal Turunç ve Ali Cem Turunç´un yönettiği maçta, Azganlık Spor´un gollerini Mehmet Fatih Ulutaş ile Kamil Bülbül attı. Bu sonuçla Azganlık Spor, ligdeki puanını 15´e çıkardı ve grup ikincisi oldu.

Yıldız, Bekbele´yi 4-1 yendi
Hatay 2. Amatör Küme D Grubunda mücadele eden İskenderun Yıldız Spor da, Bekbele Gençlik Spor´u 4-1 mağlup etti. İskenderun Yıldız Spor, ligin bitimine üç hafta kala oynadığı karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı ve Play-Off´a çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. İ
İskenderun Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Ahmet Yapıcı, Vurkan Yüksel ve Mehmet Gülle´nin yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Banan Çelik (2), Doğukan Cebrail Ceren ile Levent Fatih Erten attı. Bekbele Gençlik Spor´un tek golü de Mustafa Pekgoca´dan geldi.
Bu sonuçla, İskenderun Yıldız Spor, ligin bitmesine üç hafta kala, oynadığı 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmış oldu ve ligdeki puanını 21´e yükselterek Play-Off´a çıkmayı garantiledi. İskenderun Yıldız Spor, sezon öncesi yöredeki futbolcuları bünyesine katarak kurulmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —