Tarih: 05.02.2021 16:59

Yönden´den muhtarlara başarı belgesi

Facebook Twitter Linked-in

Mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının ardından muhtarlara başarı belgeleri Kaymakam İskender Yönden, AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB ) Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk tarafından verildi.

Perşembe günü İskenderun Halk Eğitim Merkezi ev sahipliğinde dün gerçekleştirilen istişare toplantısına; AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, ilgili/yetkili teknik ve idari kurum amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, kontrollü sosyal hayat sürecine dair alınan tedbirler ve kararların uygulanması başta olmak üzere, muhtarlarımızın görüş ve önerileri alınarak mahallelerimizin genel durumu, ihtiyaç ve sorunlarına yönelik çözüm odaklı görüş alışverişinde bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —