Yürütülecek projeler görüşüldü

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evini ziyaret ederek sevgi evleri ile Sefa Atakaş Denizcilik Lisesi´ni ziyaret etti.

GÜNCEL 23.10.2019 09:43:21 0
Yürütülecek projeler görüşüldü

İskenderun/SES

Kutlu´nun lise ziyaretinde oda ile birlikte yürütülecek projelerin ele alındığı bildirildi.
Sayman Özhan Akgünlü, Şube Müdürü Ahmet Taştekin ve oda personeli Duygu Sayın Akbaba´nın eşlik ettiği İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evi ziyaretinde çocuklara oda tarafından bastırılan boyama kitabı ve boyama kalemi hediye etti.
Sefa Atakaş Denizcilik Lisesini de ziyaret eden Başkan Kemal Kutlu ve beraberindekiler, Okul Müdürü Fatin Rüştü Uygur´dan yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili bilgi aldı, oda ile birlikte yürütebilecekleri projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

MCG Tower'da bilirkişi raporu; 17 katlı yapılaşma 'yanlış'

Dönmez: Kaynak olmazsa dükkan kapanır

Belen Tüneli yapımı devam ediyor

Abdullah Cömert anıldı

İskenderun DEM, yeni yönetimini belirledi

12 kat yüksekliğe izin yok

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Kadınlar şerbet dağıtarak tanıtım yaptı

Yetiştiği topluluğa şef olarak döndü

  • BIST 100

    10828,93%0,85
  • DOLAR

    41,16% 0,00
  • EURO

    48,06% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4697,86% -0,26
  • Ç. ALTIN

    7522,83% -0,45