Tarih: 26.01.2023 14:00

Z. Aslan son yolculuğuna uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

 Zübeyde Aslan, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. 

Cenazeyi müftü ve imam kıldırdı

Zübeyde Aslan'ın cenazesi dün İskenderun Kaptan Paşa Caminde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası kaldırılarak, Çankaya Mezarlığında toprağa verildi. 

İskenderun Müftüsü Osman Şekerci ve cami imamı Hamit Açıkgöz'ün kıldırdığı cenaze törenine Aslan ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Hatay eski Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Turan Hırfanoğlu, İskenderun Belediye Meclisi üyeleri, kentte faaliyet gösteren siyasi parti, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile iş insanları ve yurttaşlar da katıldı. 

Kılıçdaroğlu ve Özdağ çelenk gönderdi

Zübeyde Aslan'ın cenaze törenine çelenk gönderenler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da bulundu. 

Aslan ailesi taziyeleri kentteki Ramada Otelinde kabul ediyor. Mete Aslan, 1994-2009 yılları arasında üç dönem İskenderun Belediyesi'ne Anavatan Partisi ve DYP'den başkan seçilmişti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —