Zabıta´dan Arsuz´da tören

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da Zabıta Haftası kapsamında belediye zabıtasıyla bir araya gelip, haftasını kutladı.

GÜNCEL 6.09.2018 09:38:01 0
Zabıta´dan Arsuz´da tören

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´nde düzenlenen etkinlikte Culha, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve zabıtaların haftasını kutlayıp, çiçek verdi; Zabıta ekipleri de Culha´ya çiçekle teşekkür etti.

Culha, “Zabıtanın 192. yılını kutluyoruz. Tabi Arsuz şehrinin gerek sağlık alanında, gerekse yerel disiplin anlamında kent size emanet. Bu konuda yaptığınız çalışmalarla, doğru çalışmalarla, bu kente çok ciddi katkılar sunduğunuzu biliyoruz. Sizlere güveniyoruz. Arsuz halkıda bizlere ve sizlere güveniyor. Halkımızın daha rahatça yaşayabilmesi açısından, iş yerlerinin daha sağlıklı ve düzgün çalışması, daha hijyenik olması açısından gösterdiğiniz özveri önem arz etmektedir. Arsuz Belediyesi olarak zaten gün be gün büyümekteyiz, gelişmekteyiz. Bu ailenin önemli bir bölümü zabıtadır. Çünkü aktif olarak sokaktadır. Halkın arasındadır. Birebir halkla ilişki halindedir. Diğer birimlerimizden biraz daha farklı bir pozisyonda. Dolayısıyla buda ciddi bir dikkat istiyor, ciddi bir sükûnet istiyor. Bu konuda sizlerden talebimde odur. Şu ana kadar aksi bir şey görmememize rağmen, bu dikkatin daha daha artması talebim var. Çünkü biz halkımız için varız. Halkımızın burada rahat etmesi bizim için önemlidir' diye konuştu.

 


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62