Tarih: 30.05.2017 10:56

Zara, hem coşturdu hem hüzünlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Berkay Arıkan/İskenderun

 Binlerce kişinin izlediği konserde şartılarını seslendiren Zara, ´Milli mirlik ve kardeşlik buluşması´ kapsamında sahne aldı. İftar yemeği ve Ramazan etkinliklerinin ardından İskenderun´da sahne alan Zara, seslendirdiği şarkılarla hayranlarına seslendi.

Beşiktaşlıları tebrik etti
Konser alanında birçok Beşiktaşlının olduğunu fark eden güzel şarkıcı, Beşiktaş´ın 15. şampiyonluğunu taraftarlar ile birlikte kutladı. Güzel sesi ve seslendirdiği şarkılarla İskenderun halkını kendisine hayran bırakan Zara, Hatay´ı çok sevdiğini sık sık dile getirdi. Hatay Valiliği, İskenderun Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde yapılan konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. İskenderun Atatürk Anıtı Alanında sahne alan Zara´yı dinlemek için çevre ilçelerden de yoğun katılım oldu. Zara, konser alanındaki binlerce hayranına söylediği birbirinden güzel türküleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

En güzel türküleri seslendirdi
Neşet Ertaş ile özdeşleşen ´Ah Yalan Dünya´ adlı türkünün ardından hayranlarına seslenen Zara, '11 ayın sultanı Ramazan-ı şerifte sizlerle birlikte olmak ayrı bir onur. Ramazanınızı kutluyorum. Tabiki burada Beşiktaşı da kutluyorum. Ramazan ayının ülkemize, milletimize hayırları getirmesini temenni ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun. İskenderun´un güzel insanları, muhteşem misafirperverliğiniz ve bu coşkunuz için çok teşekkür ederim.' diyerek İskenderun´da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
´Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz´ dizisi ve ´Deli Yürek´ filminde rol alan sevilen sanatçıdan en çok ´Gönül Dağı´ türküsüne istek geldi. Zara konserine, ´Hasretinle yandı gönlüm, Leylim ley, Gönül dağı, Ah yalan dünya´ gibi birçok türküyle eşlik etti ve izleyicilerden tam not aldı.
Konser sonrası Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Zara´ya çiçek ve plaket verip, 'Muhteşem ses ve yorum Türk Halk Müziği´nin mükemmel seslerinden olan Zara´ya konserinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Güzel bir Ramazan gecesi yaşattı' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —