Ziyaretleri çalışma ofisinde kabul etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, göreve başlaması nedeniyle yapılan kutlamaya yönelik nezaket ziyaretlerini kabul ediyor.

GÜNCEL 6.12.2018 10:34:00
Ziyaretleri çalışma ofisinde kabul etti

İskenderun/SES

Vali Doğan, Valilik İskenderun Çalışma Ofisindeki makamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli, Payas OSB Başkanı Süleyman Çelik ve Noksel Boru Fabrikası Genel Müdürü Sedat Uysal, İskenderun Eski Kaymakamı Hasan Özyiğit ve işinsanı Bayram Alpagül ve beraberindekileri ayrı ayrı kabul etti.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan, İskenderun Çalışma Ofisinde kabul ettiği İskenderun Belediye Başkanı Dingil´den İskenderun´da yürütülen belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Dingil, İskenderun´un tarihi dokusu, doğal güzellikleri, sanayisi, sosyal ve kültürel yapısıyla çok özel ve ayrıcalıklı bir yer olduğunu ifade etti ve vali Doğan´a başarı diledi.
Ziyaret kapsamında kabul ettiği İSDEMİR Genel Müdürü Keyfli ile sohbet eden vali Doğan, ülkemizin demir-çelik üretimi alanında en önemli yatırımlarından biri olan, sektörde ilin adını yukarılara taşınmasında katkısı olan İSDEMİR´e ve diğer üreticilere teşekkür etiğini ifade etti. Ziyarette bulunan belediye başkanları Dingil, Culha ve Toksoy ile İSDEMİR Genel Müdürü Keyfli, Payas OSB Başkanı Çelik ve Noksel Boru Fabrikası Genel Müdürü Uysal, İskenderun eski Kaymakamı Özyiğit ve işinsanı Alpagül de Hatay Valisi Doğan´a teekkür etti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de Hatay Valisi Doğan´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nehir´i valilik makamında kabul eden Doğan, ziyarete teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74