AKP, genişletilmiş il danışma meclisini topladı

AKP, genişletilmiş il danışma meclisini topladı

AKP Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısını, Yayladağı'nda yaptı.

AKP Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısını, Yayladağı Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısınında konuşan AKP Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, teşkilatın çalışmalarını değerlendirmek ve yeni hedefler belirlemek amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti. 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Hatay’ın partisi AKP'nin iktidarında ayağa kalkacağını belirten Erdoğan, seçmenin de kendilerine güvendiğini söyledi.
Antakya'nın yeniden eski ihtişamlı günlerine kavuşacağına inandıklarını anlatan

AKP Hatay İl Başkanı Erdoğan, "Atatürk Caddesi'nde yürümek istiyoruz. Habib-i Neccar Camisi'nde, Ulu Cami'de namaz kılmak istiyoruz. Kapalı Çarşı'dan alışveriş yapmak istiyoruz. Ocakların tütmesini istiyoruz. Yüzde 30'u şehirden ayrılan vatandaşımızın memlekete dönüp huzurla yaşamasını istiyoruz. AK Parti olarak bizim hayalimiz bu. Herkes bunu böyle bilsin" değerlendirmesini yaptı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Karasayar, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan, partili belediye başkanları, AKP'nin il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan AKP Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Salim Çivitcioğlu da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çivitcioğlu, "Her zaman kazanan Hatay olsun. Hatay’ın insanlarına elimizden gelen hizmeti yapmaya devam edeceğiz" dedi. Hatay Milletvekilleri Yayman, Özel, Yeşildal ve Karahan'ın da konuşma yaptığı AKP Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerinin dinlenmesiyle sona erdi.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78