Tarih: 28.02.2021 11:48

Atakaş Hatayspor: 1-MKE Ankaragücü: 4

Facebook Twitter Linked-in

Antakya Atatürk Stadında oynanan ve hakemler Atilla Karaoğlan, Esat Sancaktar ile Mehmet Salih Mazlum´un yönettiği karşılaşmaya Hatayspor; Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Aabid, Riberio, Traore, Selim Ilgaz, Akintola, Diouf kadrosuyla çıktı. MKE Ankaragücü ise sahada Koray Çelikay, Kitsiou, Kulisic, Sarlija, Atila Turan, Lukasik, Voca, Endri Çekiçi, Lobjanidze, Paintsil ve Borven´ye yer aldı.

Maçın gollerini 16. dakikada Borven (MKE Ankaragücü); 55. dakikada Diouf, 65. dakikalarda penaltıdan Babajide ve 74. dakikada Babajide (Atakaş Hatayspor) kaydetti.

MKE Ankaragücü takımından 45+6. dakikada Paintsil´in kırmızı kart gördüğü karşılaşmada, aynı takımın oyuncuları Kitsiou ve Alper Potuk (yedek kulübesinde) sarı kart gördü.

Maçın 16. dakikasında sağ kanattan ceza sahası dışından MKE Ankaragücülü Lukasik´in yaptığı ortada altıpas içinde topa vuran Borven, topu filelere gönderdi ve karşılamanın ilk golünü attı: 0-1.

Karşılaşmanın 45. dakikada Atakaş Hatayspor maçta beraberliği sağladı. Bu dakikada, sol kanattan Selim Ilgaz´ın ceza sahası içine yaptığı ortada topla buluşan Diouf´un kafa vuruşu ağlara gittiği ve durum eşitlendi:1-1. Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Atakaş Hatay 55. dakikada Dİouf ve 65. dakikada Babajide´nin penaltılardan karşılaşmanın skoru 3-1 yaparken, maçın skorunu ise 74. dakikada Babajide´in attığı gol belirledi: 4-1.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —