Tarih: 10.08.2022 14:48

Ersen, Rengin´in klibini tanıttı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES


'Rengin' klibinin ön gösterimi (gala) ve tanıtımında klipte oynayan arkadaşlarının yanı sıra yakınları ve arkadaşlarıyla buluşan Ersen, klip gösterimi öncesi ´Rengin´i katılımcılar için canlı seslendirdi.

Rengin´e danslı, pastalı kutlama

Ersen Gök, ´Rengin´in klibine gitarda Doğukan Aydın´ın, davulda Celal Avcı´nın, basta Kemal Büyük´ün, saksafonda Anıl Şallıel´in ve mix-masteringte ise Akın Erdem Kadiz´in katkı sunduğunu belirtti. 

İskenderun Dans Akademisi kursiyerlerinin dans gösterisi yaptığı klip tanıtımında, ´Rengin´in youtube´den yayımlanması pastayla kutlandı. Rengin, internette https://youtu.be/Ts97Ae0mkG8 adresinde yayımlanıyor.

'Müzikle 8 yaşında tanıştım'

'8 yaşında müzikle tanıştım'´ diyen ve müziğe ilgisini sürdüren İskenderunlu Ersen Gök (31), ´Rengin´ adlı klip çekiminin gala gösterimini yaptı. 'Yazamadıklarım” ve “Hikayem Mor” adlı parçalarla müzik sektöründe adından bahsettiren Ersen Gök, lisans eğitimi sonrası Beykent Üniversitesi´nde İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı ve ardından Arsuz´da evinin altında ´yeni nesil cafe´ işletmeciliğine başladı. Küçük yaşta başladığı müzikli ilgisini kesmeden sürdüren Ersen, Duygu Atakan´ın düzenlediği 'Ben şarkı söylersem' adlı ses yarışmasına katıldığı kardeşi Deniz Gök ile birlikte birincilik elde etti. “Yazamadıklarım” adlı single çalışmasıyla Sinan Akçıl´dan destek gördüğünü anlatan Ersen, pandemi salgını nedeniyle memleketi Hatay´a dönmek zorunda kaldığını belirtti ve 'Evinin bahçesine ´yeni nesil kahve dükkanı´ açtım' değerlendirmesini yaptı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —